DOSTAVA


Proizvodi naručeni u našoj internetskoj prodavaonici na www.flamula.hr otpremaju se u najkraćem mogućem roku. Ako neki od proizvoda slučajno nije na zalihama, ali se može dobaviti narudžbom, to ćemo vam javiti putem vaših podataka koje ste ostavili prilikom narudžbe.


Dostava robe besplatna je za narudžbe u vrijednosti od 1500 kuna i više. Za ostale narudžbe vrijede troškovi dostave:

  • 75 kuna do vrijednosti 1500 kuna


U slučaju otkupne dostave brzom poštom, iznos se plaća dostavljaču od kojega se preuzima i naručeni proizvod.


Podaci potrebni za dostavu su:

  • ime i prezime kupca,
  • ulica i kućni broj na kojem se kupac može naći radnim danom od 8 do 15 sati, kada se odvija dostava paketa,
  • poštanski broj i mjesto gdje se navedena adresa nalazi,
  • telefonski broj kupca putem kojeg dostavljač može po potrebi s kupcem uspostaviti kontakt tijekom dostave.


Dodatne se usluge, koje su moguće prilikom dostave, plaćaju. One se odabiru prilikom završavanja kupnje:

Ako se kupac ne bude nalazio na navedenoj adresi za dostavu, kurir će na navedenoj adresi ostaviti obavijest o dospjelom paketu. U obavijesti će se nalaziti broj paketa i telefonski broj tvrtke. Kupac/primatelj mora se što prije dogovoriti o novom datumu dostave. Dostava paketa odvija se prijepodne od ponedjeljka do petka. Dostava je moguća i na drugu adresu, npr. na posao ili u subotu. Po želji je moguća i dostava subotom koju će zaračunati kurir.

Kupac prilikom preuzimanja paketa mora provjeriti ima li na paketu vidljivih oštećenja. Ako su oštećenja vidljiva, to je potrebno upisati u prijemni list dostavljača. Kasnije reklamacije zbog oštećenja prilikom transporta više neće biti moguće. U slučaju oštećenja i netočnog sadržaja, kupac odmah mora obavijestiti tvrtku Flamula d.o.o. na adresu info@flamula.hr. Kupac poruci treba priložiti elektroničku potvrdu o kupnji koju je završetkom kupnje primio na adresu e-pošte.