Keramički roštilj Monolith Classic PRO 2.0

Dostupno
Ocjenjivanje:
0% of 100

Monolith Classic PRO 2.0 keramički roštilj (crni) najpopularniji je model na 4 kotača PRO serije renomiranog proizvođača Monolith. Poslužuje se velikog volumena s roštiljem veličine 44cm, pogodnim za veće piknike i proslave. Na njemu možete jednostavno ispeći 8 velikih odreska ili 12 burgera za hamburgere. Uz to, dobivate i sav pribor potreban za uspješnu sezonu roštiljanja. Tako će tradicionalna japanska priprema hrane stara 3000 godina zasjati baš u vašem domu u novom Monolith Classicu.

Ako tražite jedinstven, učinkovit i kvalitetan keramički roštilj na drveni ugljen, pročitajte više u opisu ispod.

 

1.799,00 EUR

Trebate više informacija o ovom proizvodu?

Pošaljite upit

Monolith Classic PRO 2.0 roštilj na drveni ugljen

Mnogi majstori roštilja smatraju da je keramički roštilj najbolja moguća odluka. To je svakako istina, jer aroma drvenog ugljena i mogućnosti koje nudi pečenje na drvenom ugljenu uvijek iznova inspiriraju. Time vaša hrana postaje sočnija i ukusnija. Iz tog razloga s ponosom i entuzijazmom predstavljamo seriju najpopularnijih i najučinkovitijih roštilja na drveni ugljen ili. pušači. Ovi roštilji se značajno razlikuju od klasičnih kettle roštilja i danas vam predstavljamo seriju Classic PRO 2.0.

Read more

Nova serija - Classic PRO 2.0

Keramički roštilj na drveni ugljen Classic PRO 2.0 jedinstven je jer vam čelično postolje daje iznimnu mobilnost. Keramički roštilj Monolith Classic 2.0 prikladan je i za dinstanje, kuhanje, pečenje i, naravno, pečenje ukusnih komada mesa. Njegova rešetka za roštilj od nehrđajućeg čelika širine 44 cm također će osigurati dovoljno hrane za veći piknik.

Zahvaljujući novom Smart Grid sustavu, sada ćete moći peći meso na 4 različite visine. Roštilj je podijeljen na dva dijela, tako da možete peći zasebno na različitim visinama u isto vrijeme i koristiti indirektno pečenje do savršenstva. To vam daje veliku fleksibilnost, jer ne možete koristiti samo indirektno pečenje, već možete podesiti i dodatni intenzitet neizravnog pečenja spuštanjem ili podizanjem rešetke, a ne samo mogućnošću dovoda zraka

3 u 1 keramički roštilj na drveni ugljen

Jedinstvena je to kombinacija klasičnog roštilja, pušača i pećnice, koja osigurava da će vaša hrana biti uistinu ukusna i nevjerojatno sita.

Velika prednost keramičkog roštilja u odnosu na obične roštilje na drveni ugljen je u sposobnosti zadržavanja topline. To čini vaše pečenje ekonomičnijim i što je najvažnije ... Vaše meso je bolje pečeno. Prilikom pečenja na drvenom ugljenu moramo paziti na dovod zraka kojim reguliramo intenzitet pečenja. Možemo odabrati sporo pečenje ili. dimljenje na niskoj temperaturi ili brzo pečenje na visokoj temperaturi. Što je dovod zraka više otvoren, to je temperatura viša i obrnuto. Za to koristimo donji ventil za zrak i gornji dimnjak, koji je renoviran u seriji 2.0.

Iznimna jedinstvenost keramičkog roštilja na drveni ugljen odn. pušač se krije u mogućnosti polaganog indirektnog pečenja mesa, što vam omogućuje da pripremite veći komad sočnog mesa, koji postupno i polako pečete, dimite i kuhate u jednom. U njemu možete pripremiti cijelo pile, patku, zeca ili čak hrskavu pizzu promjera 40 cm. Kod kamena za pizzu najbolje je koristiti deflektor topline, koji osigurava da se kamen za pečenje pizze ne zagrije previše.

Keramika vrhunskog kvaliteta

Mnogo puta priprema roštilja na drveni ugljen zahtijeva vrijeme, ali zahvaljujući keramici debljine 3 cm nakon koje se toplina brzo i ravnomjerno širi, to više nije izazov. Roštilj možete zagrijati s unaprijed pripremljenim drvenim ugljenom već za 15 minuta, a možete postići sve od 80 do 400 stupnjeva Celzija. Temperaturu reguliraju donji i gornji zračni ventili, a precizan termometar na vrhu poklopca osigurava da se hrana priprema u odgovarajućoj temperaturnoj komori. Pečenje na točno određenoj temperaturi tajna je mnogih majstora kuhara, a upravo ovaj roštilj vam to omogućuje.

Keramika debljine 3 cm izuzetno dobro održava i regulira toplinu i vlagu u hrani. Tako će jela pod vašim rukama biti stvarno sočna, puna i iznimno ukusna. Para i aromatični dim drvenog ugljena osiguravaju da vaša hrana apsorbira sve potrebne vitamine i minerale koji bi u slučaju otvorenog roštilja isparili u zrak.

Tako je pečenje u Classic PRO 2.0 ne samo brže nego u klasičnim kettle roštiljima na drveni ugljen, već je i ekonomičnije odn. ekonomičan, jer keramika zadržava toplinu znatno bolje od aluminija ili bilo kojeg drugog materijala.

Što sadrži keramički roštilj Classic PRO 2.0

Rešetka za roštilj od nehrđajućeg čelika koju dobivate u setu Monolith Classic PRO 2.0 središnje je i glavno područje gdje ćete pripremati ukusna i ukusna jela s roštilja. Nehrđajući čelik će se pobrinuti da vaša hrana bude pripremljena na najboljem materijalu, a čišćenje ploče roštilja bit će vrlo jednostavno.

U kompletu je i pušač. štapić za dodavanje aroma dima (čips). Štap je izrađen od nehrđajućeg čelika, a umećemo ga u poseban otvor namijenjen upravo za to, koji vam omogućuje lak pristup, bez podizanja poklopca ili rešetki. Kako ne biste morali ručno dizati rešetke, dobivate i držač odn. rešetkasto podizanje.

Unutra se krije višedijelni sustav za uklanjanje pepela uključujući metalno sito i hvatač pepela na dnu. To će uklanjanje pepela učiniti vrlo jednostavnim i učinkovitim.

Na dnu roštilja također ćete pronaći obnovljenu posudu za drveni ugljen od nehrđajućeg čelika koja se može podijeliti na dva dijela. Što dodatno olakšava neizravni proces pečenja.

Komplet također dolazi s dizalicom za roštilj, koja osigurava da možete lako, sigurno i vrlo brzo pristupiti unutrašnjosti roštilja i drvenog ugljena bez upotrebe rukavica.

Kako zapaliti roštilj na drveni ugljen?

Keramički roštilj Classic 2.0 može se paliti kvalitetnim drvenim ugljenom ili briketima. Drveni ugljen je prikladniji kada želimo više temperature, a briketi se koriste kada želimo dulje, sporije pečenje na nižim temperaturama. Briketi se mogu nešto teže zapaliti, što zahtijeva istovremeno korištenje zračnog ventila i dimnjaka. Važno je da ne zapalite previše drvenog ugljena u roštilju.

Roštilj također ima ugrađenu uklonjivu posudu za pepeo, žarišnu točku i ventil za zrak od kovanog željeza, kao i ventilacijska vrata od nehrđajućeg čelika. Mnogi gurmani ili majstori roštilja mišljenja su da priprema drvenog ugljena odn. gori ugljen je što inspirira ih i predstavlja užitak ukusne pripreme ukusne hrane za cijelu obitelj.

Tehničke osobine:

 • Tijelo roštilja od keramike otporne na visoke temperature,
 • Veliki termometar s oznakama temperaturnih cona.
 • Odvojiv spremnik za pepeo.
  Stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima koji imaju kočnice.
 • Gorište i zračni ventil od kovanog željeza.
 • Ognjeni obruč – keramika otporna protiv visokih temperatura.
 • Ventilacijska vratašca od nehrđajućeg čelika.
 • Dimenzije roštilja (š, v, d): 120 cm, 122 cm, 75 cm.
 • Promjer rešetke: 46 cm.
 • Težina: 85 kg.
 • Temperaturni raspon: 82–400 °C.Više informacija
MobilnostProstostoječ (na kolesih)
Primerno za pripravo do6 - 10 ljudi
KonfiguracijaProstostoječ
RazredPrestižen razred
Namen žaraDružinski pikniki
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Keramički roštilj Monolith Classic PRO 2.0
Vaša ocjena