Keramički roštilj Monolith ICON

Dostupno
Ocjenjivanje:
0% of 100

Keramički roštilj Monolith Icon prijenosni je i vrlo praktičan pušač na drveni ugljen koji će vam uljepšati piknike u prirodi ili će zavladati upravo na vašem balkonu. Može se pohvaliti svojom praktičnošću i mobilnošću, jer ide s vama na put kad god poželite. Uzmite vrećicu ugljena, stavite svježe meso u hladnjak i krenite na bilo koje mjesto. Promjera 33 cm pobrinut će se da nitko od mještana ne ostane gladan. Pred vama je 3000 godina stara japanska tradicija pečenja na drvenom ugljenu u keramičkim posudama, koja je sve popularnija i u Hrvatskoj.


Predstavljamo Monolith ICON keramički roštilj.

799,00 EUR

Trebate više informacija o ovom proizvodu?

Pošaljite upit

Keramički roštilj na drveni ugljen Monolith Icon

Danas ćemo pogledati kako vaš keramički roštilj na drveni ugljen može uljepšati i podići vašu razinu pečenja na uistinu najvišu moguću razinu. Dopustite sebi da budete iznenađeni.

Read more

Mnogi iskusni gurmani smatraju da je odabir roštilja na drveni ugljen najbolja moguća odluka. Ovo je snažna izjava i mi u Flamuli se slažemo. Zašto je to tako? Aroma drvenog ugljena i mogućnosti koje pruža pečenje na drvenom ugljenu uvijek iznova inspirira. Vaša će hrana postati življa, sočnija i ukusnija. Iz tog razloga s ponosom i entuzijazmom predstavljamo seriju najpopularnijih i najučinkovitijih roštilja na drveni ugljen. pušači. Riječ je o roštiljima koji se bitno razlikuju od klasičnih kettle roštilja i danas vam predstavljamo Monolith Icon.

Keramički roštilj na drveni ugljen Monolith Icon iznimno je kompaktan i praktičan pušač s promjerom roštilja od 33 cm, koji koristi sve funkcije i mogućnosti poput svoje veće braće. U njemu možemo peći, dinstati, kuhati, peći i još mnogo toga. Jedinstvena je to kombinacija klasičnog roštilja i pećnice, koja osigurava da će vaša hrana biti uistinu ukusna.

3 u 1 keramički roštilj

Ikona vam također omogućuje pripremu većeg komada sočnog mesa, koji postupno i polako pečete, dimite i kuhate u jednom trenutku. U njemu možete pripremiti cijelo pile ili čak hrskavu pizzu promjera 30 cm.

Velika prednost keramičkog roštilja u odnosu na obične roštilje na drveni ugljen je u sposobnosti zadržavanja topline te je tako vaše pečenje ekonomičnije, a prije svega meso je bolje pečeno. Kod roštiljanja na drveni ugljen moramo paziti na dovod zraka kojim regulirate intenzitet pečenja. Možemo odabrati sporo pečenje ili. dimljenje na niskoj temperaturi ili brzo pečenje na visokoj temperaturi. Što je dovod zraka više otvoren, to je temperatura viša i obrnuto. Za to koristimo donji zračni ventil i gornji dimnjak.

Brzo, kvalitetno, ekonomično

Keramika debljine 3 cm vrlo dobro održava i regulira toplinu i vlagu u hrani. Tako će jela pod vašim rukama biti stvarno sočna, puna i iznimno ukusna. Para i aromatični dim od drvenog ugljena osiguravaju da vaša hrana apsorbira sve potrebne vitamine i minerale koji bi u slučaju otvorenog roštilja isparili u zrak.

Osigurajte najbolje uz Icon keramički roštilj na drveni ugljen.

Mnogo puta priprema roštilja na drveni ugljen oduzima vrijeme, ali zahvaljujući keramici debljine 3 cm, nakon koje se toplina brzo i ravnomjerno širi, to više nije izazov. Roštilj možete zagrijati unaprijed pripremljenim drvenim ugljenom za čak 15 minuta, a možete postići sve od 80 do 400 Celzijevih stupnjeva. Temperaturu reguliraju donji i gornji zračni ventil, a precizan termometar na vrhu poklopca osigurava da se hrana priprema u odgovarajućoj temperaturnoj komori. Pečenje na točno određenoj temperaturi tajna je mnogih majstora kuhara, a upravo ovaj roštilj vam to omogućuje.

Dakle, pečenje u Iconu nije samo brže nego u klasičnim kettle grillovima na drveni ugljen, već je i ekonomičnije odn. ekonomičan, jer keramika zadržava toplinu znatno bolje od aluminija ili bilo kojeg drugog materijala. Sa sigurnosnog stajališta, posebna glazura s vanjske strane keramike osigurava da roštilj neće biti pretjerano vruć na dodir.

Iznimna mobilnost

Glavna prednost Icon keramičkog roštilja u odnosu na drugu braću je njegova mobilnost, jer je težak samo 35 kg. Tako ga možete utovariti u automobil i pripremiti ukusan obrok na pikniku, sastanku ili rođendanskoj zabavi gdje god želite. Minimo je također vrlo pogodan za roštiljanje na balkonu, terasi ili kampiranju. Čvrste ručke od nehrđajućeg čelika i dodatak kvalitetnog drva nude vam iznimnu mobilnost. Ove vrste ručki jedinstvene su za ICON seriju.

Što sadrži ICON keramički roštilj

Rešetka za roštilj od nehrđajućeg čelika koju dobivate u setu Monolith ICON središnje je i glavno područje gdje ćete pripremati ukusne i ukusne roštiljske gozbe. Nehrđajući čelik će se pobrinuti da vaša hrana bude pripremljena na najboljem materijalu, a čišćenje ploče za roštilj bit će vrlo jednostavno.

Icon keramički roštilj u potpunosti je okružen okvirom od nehrđajućeg čelika, što mu daje dodatnu kompaktnost i stabilnost. Unutra se krije višedijelni sustav za uklanjanje pepela uključujući metalno sito i hvatač pepela na dnu. To će uklanjanje pepela učiniti vrlo jednostavnim i učinkovitim.

Komplet također dolazi s dizalicom za roštilj, koja osigurava da možete lako, sigurno i vrlo brzo pristupiti unutrašnjosti roštilja i drvenog ugljena bez upotrebe rukavica.

Dodatak - Posebna ploča za roštilj

Priprema hrane na Monolith ICONu prikladna je za manju količinu mesa, ali ne i ako postavimo čeličnu ploču za roštilj debljine 6 mm namijenjenu modelu Monolith ICON. Ovo je izvrstan dodatak koji će mali roštilj na drveni ugljen pretvoriti u vrlo veliki. Tanjur iznimnog promjera od 60 cm pobrinut će se da na vrlo jednostavan način pripremite veliku količinu hrane. Na njemu možete i pržiti povrće, praviti palačinke, pržiti jaja i slično. Jednostavno skinite keramički poklopac, na njega stavite grill ploču i počnite peći.

Kako ćemo uključiti ikonu

Keramički roštilj Icon može se zapaliti kvalitetnim drvenim ugljenom (link) ili briketima. Drveni ugljen je prikladniji kada želimo više temperature, a brikete koristimo kada želimo dulje, sporije pečenje na nižim temperaturama. Briketi mogu biti

nešto zahtjevnije za paljenje, to zahtijeva korištenje zračnog ventila i dimnjaka u isto vrijeme. Važno je da ne zapalite previše drvenog ugljena u roštilju.

Roštilj također ima ugrađenu uklonjivu posudu za pepeo, ognjište od kovanog željeza i ventil za zrak te ventilacijska vrata od nehrđajućeg čelika. Mnogi gurmani ili grill majstori mišljenja su da priprema drvenog ugljena odn. žarenje drvenog ugljena ono je što ih inspirira i predstavlja užitak ukusne pripreme ukusne hrane za cijelu obitelj.

Ako želite najbolji roštilj na drveni ugljen i želite peći gdje god želite, onda je Ceramic Grill Icon najbolji izbor na tržištu.

Tehničke specifikacije:

Dimenzije kućišta roštilja (širina x dubina x visina): 53 cm x 47 cm x 50 cm
Težina: 35 kg
Veličina mreže: 33 cm
Crna boja
Rešetka od nehrđajućeg čelika
Keramički poklopac
Termometar na poklopcu
Ladica za pušenje
Noge i okvir od nehrđajućeg čelika
Regulator temperature oz. ventilacija
Dvosmjerni kontrolni ventil
Priključci od nehrđajućeg čelika
Nova brtva od stakloplastike
Stabilne i čvrste ručke za nošenje
Deflekcijski kamen
Dizalo za roštilj
Keramička posuda za uklanjanje drvenog ugljena i pepela


Na njemu možete peći:

3 odreska,
4 burgera - nasjeckani odreska - hamburgeri,
1 cijela piletina postavljena uspravno,
do 3 kg teškog mesa.

Više informacija
MobilnostRočno prenosljiv
Primerno za pripravo do2 - 6 ljudi
KonfiguracijaPrenosljiv
RazredMobilen/Praktičen
Namen žaraPriročen manjši žar
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Keramički roštilj Monolith ICON
Vaša ocjena