Ugradbeni plinski roštilj PRO 6B

Dostupno
Ocjenjivanje:
0% of 100

Elegancija i iznimna kvaliteta ugradbenog roštilja serije 6b PRO pravo je remek djelo u svijetu roštilja. Visokokvalitetni ugradbeni plinski roštilj koji vikendom možete ugraditi u svoju ljetnu kuhinju, kod kuće ili u svom restoranu, gdje ćete biti očarani i premašiti i najveća očekivanja. Ravni poklopac daje roštilju iznimno profesionalan izgled, a koristi jasne linije izrađene od visokokvalitetnih materijala.

3.599,00 EUR

Trebate više informacija o ovom proizvodu?

Pošaljite upit

Ugradbeni plinski roštilj PRO 6B

Elegancija i iznimna kvaliteta ugradbenog roštilja serije 6b PRO pravo je remek djelo u svijetu roštilja. Ravni poklopac daje roštilju iznimno profesionalan izgled, a koristi jasne linije izrađene od visokokvalitetnih materijala.

Read more

Premium 304 nehrđajući čelik nudi roštilju iznimnu čvrstoću i visoku otpornost na sve vremenske uvjete. Čiste linije i jasni rubovi pružaju estetski aspekt koji samo naglašava vaš jasan karakter i profesionalnost. Roštilj koristi šest iznimno snažnih plamenika snage 18,6 kW koji su raspoređeni po cijeloj površini i osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline. Tako će hrana pod vašim rukama uvijek biti ravnomjerno i kvalitetno kuhana. Ovo je jedna od tajni majstora roštilja.

Inteligentni regulatori plina

U takvom vrhunskom pečenju broje se detalji, a PRO serija koristi vjerojatno najinteligentnije plinske regulatore na tržištu, koji omogućuju iznimno širok raspon vatre.

Kvalitetne rešetke za pečenje

Roštilj se servira s dvije rešetke od lijevanog željeza za pečenje veličine 21,5 cm x 43 cm (2x) koje će vašoj hrani dati jedinstven izgled roštilja i poseban okus. Zamislite debeo srednji kolac pečene govedine s jasnim zarezima na hrskavoj površini... Izuzetno. Ovo zadovoljstvo je nešto što vam donosi PRO serija svaki put kada se odlučite na piknik. Predlažemo korištenje visokokvalitetnih komada mesa, povrća i začina za izrazito natprosječne rezultate od kojih će posjetiteljima potjerati sline.

Piezo s elektroničkim paljenjem

Paljenje konvencionalnih plinskih plamenika može postati izazov tijekom godina, ali vaš ugrađeni roštilj PRO serije omogućuje elektronsko paljenje plina (piezo), preko regulatora za kontrolu plina. Brzo paljenje je kvaliteta koju zaista zaslužujete kao korisnik PRO serije. Elegantno, pouzdano i brzo Piezo paljenje.

Sustav za odvajanje ulja

PRO serija je dizajnirana da vrlo dobro ispusti višak ulja u posudu na prednjoj strani roštilja, koja se lako može ukloniti, očistiti i pripremiti za sljedeću upotrebu. Roštilj također koristi sigurnosne ventile, koji nude najvišu razinu sigurnosti u slučaju prekida plina.


Tehnički podaci ugradbenog roštilja PRO 6B:

  • Dimenzije roštilja (dužina, dubina, visina) 105,3 cm x 53,4 cm x (H) 22,4 cm
  • Veličina površine za pečenje: 86 cm x 43 cm
  • 2x rešetka od lijevanog željeza (2x 21,5 cm x 43 cm)
  • 1x ploča od lijevanog željeza (42 cm x 43 cm)
  • Mogućnost uređenja gore navedenih obrađenih površina po želji
  • Roštilj je u potpunosti izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, poznatog kao V2A čelik.
  • 6 iznimno snažnih plamenika od nehrđajućeg čelika ukupne snage 18,6 kW
  • Potrošnja plina pri paljenju svih plamenika 1354 g / h
  • 4 visokokvalitetna plinska regulatora s iznimnom preciznošću i piezo elektroničkim paljenjem.
  • Praktičan sustav odvodnje ulja od nehrđajućeg čelika (2 ladice)
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Ugradbeni plinski roštilj PRO 6B
Vaša ocjena