Ugradbeni plinski roštilj PRO 6BP

Dostupno
Ocjenjivanje:
0% of 100

Vjerojatno ste bili zadivljeni elegancijom PRO serije od samog početka. I u pravu ste, pred vama je iznimno kvalitetan ugradbeni plinski roštilj koji možete ugraditi u svoju ljetnu kuhinju kod kuće ili vikendom, gdje ćete zablistati i biti centar obiteljskih piknika.

Elegancija, jasne linije i visokokvalitetni materijali osiguravaju da ne samo da ćete očarati svoje prijatelje i obitelj, već ćete ga moći pouzdano koristiti desetljećima nakon kupnje.

4.199,00 EUR

Trebate više informacija o ovom proizvodu?

Pošaljite upit

Ugradbeni plinski roštilj PRO 6BP

Vjerojatno ste bili zadivljeni elegancijom PRO serije od samog početka. I u pravu ste, pred vama je iznimno kvalitetan ugradbeni plinski roštilj koji možete ugraditi u svoju ljetnu kuhinju kod kuće ili vikendom, gdje ćete zablistati i biti centar obiteljskih piknika. Elegancija, jasne linije i visokokvalitetni materijali osiguravaju da ne samo da ćete očarati svoje prijatelje i obitelj, već ćete ga moći pouzdano koristiti desetljećima nakon kupnje.

 

Read more

Premium 304 nehrđajući čelik nudi roštilju iznimnu čvrstoću i visoku otpornost na sve vremenske uvjete. Jasni rubovi, čiste linije i sjaj, međutim, pružaju estetski aspekt koji se također odražava u jasnoći vašeg karaktera. Vaš roštilj koristi šest iznimno snažnih plamenika od 18,6 kW, koji su raspoređeni po cijeloj površini i osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline. To vas ispunjava spokojem, jer uvijek znate da će vaša hrana biti ravnomjerno i kvalitetno kuhana. Ali neka ostane tajna.

Ugrađeni temperaturni sustav

U takvom vrhunskom pečenju, detalji se broje i PRO serija koristi vjerojatno najinteligentnije plinske regulatore na tržištu, koji omogućuju iznimno velik raspon vatre i vrlo su precizni. Za dodatnu točnost i kontrolu pečenja, roštilj ima poseban sustav mjerenja temperature koji možete vidjeti s prednje strane. Tako će vaše meso biti ne samo hrskavo već i sočno i puno, što ćete vidjeti na sretnim licima svojih najmilijih. Zatvoreni roštilj ima brojne prednosti, jer vaša hrana nije samo pečena već i djelomično kuhana, zbog čega je kontroliranje temperature u komori jako važno, jer taj odnos donosi čuda okusa kojima nitko ne može odoljeti.

Kvalitetne rešetke za pečenje

Roštilj se poslužuje s dvije rešetke za roštilj od lijevanog željeza koje će vašoj hrani dati jedinstven izgled roštilja i poseban okus. Zamislite debeo srednji kolac pečene govedine s jasnim zarezima na hrskavoj površini... Izuzetno. Ovo zadovoljstvo je nešto što vam donosi PRO serija svaki put kada se odlučite na piknik. Predlažemo korištenje visokokvalitetnih komada mesa, povrća i začina za izrazito natprosječne rezultate od kojih će posjetiteljima potjerati sline.

Elektronsko paljenje Piezo roštilja

Paljenje konvencionalnih plinskih plamenika može postati izazov i smetnja tijekom godina, ali vaša PRO serija ugrađena roštilja omogućuje elektroničko i jednostavno paljenje putem regulatora za kontrolu plina. Brzo paljenje je kvaliteta koju više nego što zaslužujete kao korisnik PRO serije. Elegantno, pouzdano i brzo paljenje je nešto što je vaše.

Izuzetan sustav odvodnje ulja

PRO serija dizajnirana je za vrlo učinkovito ispuštanje viška ulja u posudu na prednjoj strani roštilja, koja se lako može ukloniti, očistiti i pripremiti za sljedeću upotrebu. Roštilj također koristi sigurnosne ventile, koji nude najvišu razinu sigurnosti u slučaju prekida plina.

tehnički podaci ugradbenog roštilja PRO 6BP:

 • Dimenzije roštilja (dužina, dubina, visina) 105,3 cm x 53,4 cm x (H) 39,3 cm
 • Veličina površine za pečenje: 86 cm x 43 cm
 • 2x rešetka od lijevanog željeza (2x 21,5 cm x 43 cm)
 • 1x ploča od lijevanog željeza (42 cm x 43 cm)
 • Mogućnost uređenja gore navedenih obrađenih površina po želji
 • Roštilj je u potpunosti izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, poznatog kao V2A čelik.
 • 6 iznimno snažnih plamenika od nehrđajućeg čelika ukupne snage 18,6 kW
 • Potrošnja plina pri paljenju svih plamenika 1354 g / h
 • 4 visokokvalitetna plinska regulatora s iznimnom preciznošću i piezo elektroničkim paljenjem.
 • Čvrsti poklopac od nehrđajućeg čelika s ugrađenim termometrom
 • Praktičan sustav odvodnje ulja od nehrđajućeg čelika (2 ladice)
 • Mreža za odlaganje na unutarnjem poklopcu roštilja
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Ugradbeni plinski roštilj PRO 6BP
Vaša ocjena