Uvjeti korištenja

Problemi s poslovanjem u našoj internetskoj trgovini?

 

Za pomoć ili dodatne informacije možete kontaktirati info@flamula.si. Potrudit ćemo se da što prije dobijete odgovor.

 

Flamula.si je internetska trgovina tvrtke Flamula d.o.o. Uvjeti poslovanja sastavljeni su uzimajući u obzir sve zakonske obveze i međunarodne smjernice za e-trgovinu, koje također zastupa Slovensko udruženje potrošača.

 

Proizvodi dostupni u maloprodajnim trgovinama uglavnom su dostupni i u internetskoj trgovini, gdje kupnju stimuliramo dodatnim popustima i posebnim ponudama. Navedene mrežne cijene izričito se primjenjuju na internetske kupnje. Zalihe predmeta u internetskoj trgovini ne znače zalihe u maloprodajnim trgovinama.

 

Prijaviti se

 

Da biste se prijavili na web mjesto, morate unijeti svoj e-mail i lozinku (registrirani korisnici). Ako još niste registrirani, imate vezu koja će vas odvesti na novu stranicu za registraciju korisnika. Unesite potrebne podatke, sve zajedno potvrdite i nakon što aktivirate svoj račun, možete lako kupovati u našoj internetskoj trgovini.

 

Također se možete prijaviti u internetsku trgovinu svojim postojećim Google ili Facebook računom.

 

 

Također možete kupiti bez registracije u internetskoj trgovini.

 

Plaćanje

 

Gotovina - Plaćanje u gotovini vrši se po primitku robe kada vam kurir dostavne službe dostavi paket.

 

Predračun - Plaćanje putem bankovnog transfera na naš bankovni račun moguće je prethodnim izradom predračuna na našoj internetskoj trgovini.

 

VAŽNO! Kada podmirite predračun, obavijestite nas o uplati na našu e-mail adresu info@flamula.si i na taj će način naručena roba biti puno brže kod vas.

 

Vrijeme isporuke

 

U internetskoj trgovini nastojimo osigurati da artikli naručeni u internetskoj prodaji Flamula što brže dođu do svojih kupaca. Ako su na zalihi, poslat ćemo ih istog dana, što znači da ćete ih primiti kod kuće u roku od 2-3 radna dana.

 

Za proizvode koje u određenom trenutku nemamo na zalihi, dostupnost se definitivno povećava. Proizvod ćemo naručiti za vas odmah od naših dobavljača i dogovoriti vašu narudžbu čim primimo proizvod na skladištu.

 

U slučaju da je naručeno nekoliko proizvoda, a jedan od njih je na zalihi, a drugi nisu, vrši se djelomična isporuka robe (dijelom odmah, dijelom kad nam zalihe to omoguće). Poštarina se u tom slučaju naplaćuje samo jednom (1x).

 

Pravo odustajanja od kupnje, povrat robe

 

Potrošač ima pravo obavijestiti tvrtku u roku od četrnaest (14) dana od primitka robe da odustaje od ugovora, bez potrebe da navede razlog svoje odluke. Poruka se smatra pravovremenom ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak koji snosi potrošač u vezi s povlačenjem jest izravni trošak povrata robe. Potonji se moraju vratiti tvrtki najkasnije u roku od trideset (30) dana od obavijesti o ostavci. Kupac nas može obavijestiti o namjeravanom povratu poštom (Flamula d.o.o., Cesta v Zgornji log 18, 1000 Ljubljana) ili na kontakt e-adresu info@flamula.si najkasnije 14 dana nakon primitka robe. Vraćanje primljene robe na navedenu adresu u roku od 14 dana od primitka, bez prethodne pismene obavijesti, također se smatra odustajanjem od kupnje.

 

Povratak robe u maloprodajna mjesta NIJE moguć. Troškove povrata snosi pošiljatelj sam, ukoliko nije unaprijed pismeno dogovoreno. Ne prihvaćamo otkupne pošiljke. U slučaju dostave o našem trošku, naplatit ćemo vam trošak povrata prema važećem cjeniku Pošte Slovenije. Ne odgovaramo za troškove nastale zbog ponašanja izvan uvjeta poslovanja. Proizvodi moraju biti neiskorišteni, neoštećeni i u originalnoj neoštećenoj ambalaži. Kopija računa mora biti priložena. Povratno pismo (pismo) je također poželjno kako bi se ubrzao postupak povrata ili zamjene. Na obrascu treba biti napisan vaš bankovni račun, na koji ćemo prenijeti novac u slučaju povrata novca.

 

Mogućnost povrata ne odnosi se na proizvode naručene ili proizvedene na zahtjev kupca koji nisu na zalihi. Ponuđač vraća cjelokupnu nabavnu cijenu najkasnije u roku od 14 dana od primitka vraćene robe.

 

Jamstvo

 

Za robu za koju je izdano jamstvo za besprijekoran rad stvari, proizvođač jamči besprijekoran rad ako su jamstveni uvjeti zadovoljeni u jamstvenom roku. Jamstveni rok započinje danom isporuke proizvoda kupcu.

 

Ako se proizvod ne popravi u roku od 45 dana, imate pravo zatražiti zamjenu proizvoda ili povrat novca. Razdoblje započinje od dana kada je proizvod prihvaćen u ovlaštenom servisu ili trgovini gdje ste ga kupili.

 

Valjanost ponude

 

Prilikom kupnje cijene vrijede u trenutku potvrde narudžbe. Sve cijene uključuju PDV. Cijene se mogu promijeniti bez prethodne najave. Cijene vrijede samo za kupnje u internetskoj trgovini Flamula i mogu se razlikovati od redovnih cijena tvrtke Flamula d.o.o. Zadržavamo pravo izmjene tehničkih opisa i konfiguracija bez prethodne najave. Slike mogu biti samo simbolične i ne odražavaju uvijek u potpunosti stvarno stanje. Ispričavamo se zbog pogrešaka i ljubazno vas molimo da nas o njima obavijestite i ne koristite ih u svoju korist.

 

Cijene

 

Cijene smještene na web stranici Flamula.si vrijede isključivo za internetsku prodaju i razlikuju se od cijena u maloprodajnim poslovnim jedinicama. Unatoč činjenici da se trudimo osigurati točnost i ažurnost svih podataka, moguće je da su podaci o cijeni netočni. U tom slučaju, davatelj će omogućiti kupcu da odustane od kupnje ili obrnuto.

 

pravna obavijest

 

Internetska trgovina Flamula.si i svi podaci, slike članaka i grafike prikazani na web mjestu zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima i ne smiju se reproducirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja. Zaštitni znakovi i logotipi priznatih tvrtki njihovo su vlasništvo.