Imate poteškoća s poslovanjem u našoj internetskoj prodavaonici?

Za pomoć odnosno dodatne informacije možete nam se obratiti na info@flamula.hr. Potrudit ćemo se da odgovor primite u najkraćem mogućem roku. 

Flamula.hr internetska je prodavaonica tvrtke Flamula d.o.o. Uvjeti poslovanja sastavljeni su vodeći računa o svim zakonskim obvezama i međunarodnim smjernicama za e-poslovanje.

Proizvodi dostupni u maloprodajnim prodavaonicama uglavnom su dostupni i u internetskoj prodavaonici, gdje se kupnja stimulira i dodatnim popustom te akcijskim ponudama. Navedene cijene vrijede isključivo za internetsku kupnju. Zalihe artikala u internetskoj prodavaonici ne znače da postoje zalihe i u maloprodajnim prodavaonicama. 

 

Prijava 
 

Za prijavu na internetsku stranicu potrebno je upisati adresu e-pošte i lozinku (registrirani korisnici). Ako još niste registrirani, možete se registrirati putem poveznice koja će vas dovesti na stranicu za registraciju novog korisnika. Unesite tražene podatke, sve skupa potvrdite, a kada račun bude aktiviran, moći ćete bez teškoća kupovati u našoj internetskoj prodavaonici. 

U internetsku prodavaonicu možete se prijaviti i putem svojeg postojećeg Google ili Facebook računa.

U internetskoj prodavaonici možete kupovati i bez registracije.

 

Plaćanje

Gotovina – plaćanje gotovinom provodi se pri preuzimanju robe, kada vam dostavljač dostavi paket.

Predračun – plaćanje doznakom na naš transakcijski račun moguće je nakon prethodnog stvaranja predračuna u internetskoj prodavaonici.

VAŽNO! Nakon što platite račun, obavijestite nas na našu adresu e-pošte info@flamula.hr kako bi naručena roba brže stigla do vas.

 


Rok isporuke

U internetskoj prodavaonici nastojimo da artikli naručeni putem Flamula internetske prodaje čim prije stignu do naručitelja. Ako su na zalihama, šalju se istog dana, što znači da će biti dostavljeni u roku od 2–4 radna dana, ovisno o vašoj adresi.

Za proizvode koji nisu za zalihama rok isporuke je dulji. Proizvod će se odmah naručiti od naših dobavljača, a vaša narudžba riješiti čim proizvod stigne na zalihe. 

Ako je naručeno više proizvoda od kojih je jedan na zalihama, a drugi nisu, obavlja se djelomična dostava robe (dijelom odmah, dijelom čim to zalihe omoguće). Poštarina se u tom slučaju obračunava samo jednom (1x). 

 

Pravo na odustajanje od kupnje, povrat robe 

U roku od četrnaest (14) dana od preuzimanja robe potrošač ima pravo javiti tvrtki da odustaje od ugovora bez navođenja razloga za svoju odluku. Smatra se da je poruka pravovremeno poslana ako je pošiljka predana u roku. Jedini trošak koji tereti potrošača vezano za odustajanje od ugovora jest neposredni trošak povrata robe. Roba se mora vratiti tvrtki najkasnije trideset (30) dana od obavijesti o odustajanju. O namjeravanom povratu kupac nas može najkasnije u roku od 14 dana od primitka robe obavijestiti poštom (Flamula d.o.o., Cesta v Zgornji log 18, 1000 Ljubljana) ili na adresu e-pošte info@flamula.hr. Povrat robe na navedenu adresu 14 dana nakon primitka bez pisane obavijesti također se smatra odustajanjem od kupnje. 

Povrat robe u maloprodajnim poslovnicama NIJE moguć. Troškove povrata pokriva sam pošiljatelj, osim ako unaprijed nije drugačije dogovoreno. Ne primamo pošiljke s otkupninom. U slučaju dostave na naš trošak, obračunat će vam se troškovi povrata po važećem cjeniku. Ne odgovaramo za troškove nastale uslijed ponašanja protivno uvjetima poslovanja. Proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnoj neoštećenoj ambalaži. Mora biti priložena kopija računa. Poželjan je i obrazac (dopis) za povrat robe koji će ubrzati postupak povrata ili zamjene. Na obrascu navedite transakcijski račun na koji će se u slučaju povrata iznosa doznačiti novac. 

Mogućnost povrata ne odnosi se na proizvode naručene ili izrađene na zahtjev kupca koji nisu bili dostupni na zalihama. Ponuđač vraća cijeli iznos kupnje najkasnije u roku od 14 dana od primitka robe.

 

Jamstvo

Za robu za koju je izdano jamstvo za besprijekorno funkcioniranje proizvođač, pod uvjetom ispunjavanja uvjeta jamstva, u jamstvenom roku jamči za besprijekorno funkcioniranje. Jamstveni rok počinje danom isporuke proizvoda kupcu.

Ako se popravak proizvoda ne provede u roku od 45 dana, kupac ima pravo zahtijevati zamjenu proizvoda novim odnosno povrat iznosa. Rok počinje danom kada je proizvod primljen u ovlašteni servis ili trgovinu u kojoj je proizvod kupljen.

 

Valjanost ponude 
 

Prilikom kupnje primjenjuju se cijene koje vrijede u trenutku potvrđivanja narudžbe. U sve je cijene uključen PDV. Cijene se mogu promijeniti bez prethodne obavijesti. Cijene vrijede samo za kupnju u internetskoj prodavaonici Flamula te se mogu razlikovati od redovitih cijena Flamula d.o.o. Pridržavamo pravo promjene tehničkih opisa i konfiguracija bez prethodne obavijesti. Slike mogu biti samo simbolične i ne odražavaju uvijek u cijelosti stvarno stanje. Ispričavamo se za eventualne pogreške te vas molimo da nas o njima obavijestite, kao i da to ne iskoristite u svoju korist. 

 

Cijene

Cijene koje se nalaze na internetskoj stranici Flamula.it odnose se isključivo na internetsku prodaju i razlikuju se od cijena u maloprodajnim poslovnim jedinicama. Unatoč tome što težimo da svi podaci budu točni i ažurni, može se dogoditi da podatak o cijeni bude pogrešan. U tom će slučaju ponuđač kupcu omogućiti odustajanje od kupnje ili obratno.

 

Pravne napomene 

Internetska prodavaonica Flamula.hr i svi podaci, slike proizvoda i grafika prikazani na internetskoj stranici zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima te se ne smiju reproducirati ili koristiti bez prethodne pismene dozvole. Robne marke i logotipi priznatih tvrtki njihovo su vlasništvo.